Oljade trägolv ger unik karaktär

Att olja trägolv ger en varm och levande yta samtidigt som träet blir vattenavstötande. Med en oändlig variation av oljenyanser kan man enkelt förnya rummet samtidigt som man förlänger golvets livslängd och lyfter rummets helhetsintryck.

Det svåra med golvunderhåll är att inoljning kräver förberedelse och lite skicklighet för att få en jämn och fin yta. Vi är av åsikten att BONA har marknadens bästa sortiment av golvolja och använder främst dessa - men vi är också oberoende leverantör och kan därför tillhandahålla valfritt märke vid specifika önskemål.

Träolja - Nu i oändliga variationer

Vid önskemål kan vi ta fram specialanpassade nyanser helt unika anpassade efter dina önskemål. På så sätt kan du vara säker på att ingen annan har just den färgen som du har, och du kan känna dig trygg i att slippa anpassa dig efter begränsningar i sortiment.

Processen - steg för steg

Beroende på vilken typ av befintlig golvbehandling kan man antingen rengöra eller slipa ner golvet inför inoljningen. Vi har även möjlighet att ta fram färgprover för att ge en bättre bild av slutresultatet. Tillsammans går vi igenom det bästa tillvägagångssättet för att få till det slutresultat ni vill ha. Fyll i en intresseanmälan eller ring oss så berättar vi mer!

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan så ringer vi upp!

Eller ring oss på:
08-41038080