Lägga stavparkett - Golv som håller i generationer

Stavparkett är samlingsordet för golv lagda med massiva trästavar i olika mönster. Med olika träslag och stavstorlekar kan dessa kombineras i oändligt många mönster och färger. Vi specialiserar oss på just den här typen av trägolv - där vi tillsammans med er går igenom era önskemål och därefter lägger ett golv i stavparkett precis så som ni vill ha det. Ett gediget hantverk som håller i många år.

Vi har i 30 års tid hjälpt privatpersoner och företag att få till den där speciella känslan av robusta stavparkettgolv. Tillsammans går vi igenom era förutsättningar och önskemål och tar därefter fram förslag på material och mönster. När alla detaljer är klara kör vi igång. Beroende på projektets omfattning tar det olika lång tid, men resultatet blir densamma - ett golv för generationer framåt.

Exempel på stavparkettgolv vi lagt

 

Material och mönster

Stavparkett går att lägga med i princip valfritt träslag, men de vanligaste träslagen är ek, ask, bok och körsbär. Ett av de viktigaste momenten när man monterar ett stavparkettgolv är att på förhand minimera risken för att träet sväller efter läggning. Därför har vi alltid som rutin att förvara träet i samma rum en tid innan arbetet påbörjar för att det i god tid ska anpassa sig till rummets luft.

Vid val av mönster kan ni antingen komma med konkreta skisser eller så tar vi fram något tillsammans - Vi ser till att det blir just såsom ni tänkt er.

För mer information

Om du är intresserad av att veta mer om hur vi lägger stavparkettgolv, vill veta mer om stavparkett pris, eller någon annan frågan, fyll i en intresseanmälan eller ring oss så berättar vi mer!

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan så ringer vi upp!

Eller ring oss på:
08-41038080