Lägga fiskbensparkett

Fiskbensparkett är populärt i sekelskifteslägenheter och har i många år utstrålat exklusivitet och lyx. Ett välvårdat fiskbensparkettgolv är tidlöst och förgyller verkligen rummet. Det klassiska mönstret med trästycken omlott i sicksack har blivit en sann klassiker som tenderar till att betinga ökat köpsug endast på grund av sitt goda rykte.

Att lägga fiskbensparkett är ett sant snickerihantverk som går att variera i otaliga varianter. Bit för bit limmas trästycken fast i ett perfekt mönster för att därefter slipas och slutligen behandlas. Resultatet blir ett robust, tåligt och tidlöst golv som rätt skött håller i många decennium framöver. Våra golv kan användas i generationer framåt och blir oftast vackrare och vackrare med åren.

Några exempel på tidigare arbeten

Fördelar med att lägga fiskbensparkett

Golvet är mycket stryktåligt och har sen introduktionen redan under 1500-talet fått sig ett rejält uppsving runt 1800-talet då de blev populära golvtyper i europeiska hem. Först i välbergade borgarhem och numera finner man ofta äkta fiskbensparkettgolv i lägenheter i tätväxta städer.

Vi guidar dig till rätt träslag och tillverkare. Oberoende sen start!

Vi är oberoende återförsäljare och kan därför hjälpa er att hitta just den golvtyp som passar er bäst. På så vis slipper ni tumma på träslag och dekorativa inslag - Vi ser till att hitta den bästa lösningen helt enkelt.

Vår metod - Steg för steg

Varje rum och varje bostad har sina unika förutsättningar. Vi startar varje nytt projekt med att först komma ut och besiktiga bostaden och där på plats se hur just era förutsättningar är, detta för att kunna sätta ett bra fiskbensparkett pris. Därefter tar vi tillsammans fram en idé över hur själva golvet ska se ut. På så sätt får ni ett unikt golv som passar in i ert drömboende. Kontakta oss så berättar vi mer!

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan så ringer vi upp!

Eller ring oss på:
08-41038080