Golvläggning Stockholm

Då har du kommit rätt. Med 30 års erfarenhet av golvläggning Stockholm vågar vi påstå att vi vet vad vi gör. Vi lägger inte bara trägolv, vi gör vårt yttersta för att förverkliga dina drömmar, oavsett om det innebär att lägga in nya golv efter era tankar och idéer eller återskapa historiska miljöer. Våra golvläggare, har en expertis inom golvläggning i Stockholm som sträcker sig över många olika golvtyper och vi ger oss gärna på utmaningar där många andra går bet.

Det är något speciellt med att investera i sitt boende och att investera i nya trägolv. Vackra mönster i perfekt komposition ger rummet en helt ny känsla och ett exklusivt intryck. Vi är erfarna golvläggare Stockholm som i över 30 års tid hjälpt privatpersoner och företag i Stockholm med omnejd att förnya villor, lägenheter och lokaler helt efter deras önskemål och förutsättningar.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan så ringer vi upp!

Eller ring oss på:
08-41038080

Det är skillnad på trägolv och trägolv

Vi specialiserar oss på att lägga massiva trägolv efter kunders önskemål. Skillnaden mellan vanliga klickgolv och massiva trägolv är enorm. Vi har helt andra möjligheter att bygga golv efter själva rummets förutsättningar och boendemiljön istället för tvärtom. Med oss kan ni få genomgående detaljer som förenar alla rum, eller varför inte en stilren kompassros för att förgylla ett rum.

Vårt tillvägagångssätt när vi lägger golv

Varje nytt projekt startar med ett besök där vi tillsammans inspekterar de rum där ni önskar lägga nya golv. Därefter går vi igenom era tankar och idéer för att få ett så bra underlag som möjligt. Arbetet får ta den tid det tar, våra golvläggare i Stockholm gör inget halvdant. Resultatet blir fantastiskt.

Läs mer om våra vanligaste golvtyper

Hör gärna av dig om du har några frågor om att lägga golv. Våra referenser talar för sig själva, med oss kan ni räkna med slitstarka och platsbyggda golv med lång levnadstid. Hör av dig så berättar vi mer!